Soldații transnistreni sunt cei mai proști soldați din lume. În timpul ultimelor exerciții militare, aceștia au încurcat drumul și în loc să meargă spre Tiraspol, au mărșăluit până la Chișinău, pe care l-au ocupat din greșeală. Potrivit martorilor, soldații transnistreni par să fi fost beți. Cum să crezi că ești la Tiraspol când vezi atâtea gropi? Dar mai ales cum să crezi că în mijlocul Chișinăului stă Lenin cu o cruce într-o mână și cu o sabie în alta.

”Ne cerem scuze de la moldoveni. Nu aveam de gând să cucerim Chișinăul. Dar era deja spre seară, iar noi credeam că ne-am întors la Tiraspol. Am ajuns foarte ușor la voi, la Chișinău. Au încercat niște soldați să ne oprească, dar erau vai de mama lor, am crezut că face parte din exercițiu, i-am bătut la fund și i-am legat în spatele tancurilor. Nu ne-am dat seama că suntem în capitala Moldovei, pentru că era foarte întuneric. În plus, la atâția ruși pe străzi, de unde să știm că nu suntem la Tiraspol? Da, ne-au nedumerit un pic gropile, dar am crezut că este o măsură a primarului Tiraspolului, Leonea Iaibu, care vrea ca mașinile să circule mai încet”, a declarat generalul în rezervație al armatei Transnistrene, Jănea Lebădă.

Dar cum greșeala a fost făcută, soldații transnistreni nu au ce să facă și au anunțat că vor rămâne cu tot cu tancuri, rachete și Katiusha în Chișinău. Cât vor sta la noi, adică pentru totdeauna, soldații au promis că vor reface bradul Silviei Bradu. Transnistrenii s-au instalat în Parlament, Guvern și Președinție. Ca de obicei, aceștia l-au bătut pe Liuda Ghimpu, i-au julit genunchiul Alinei și au vrut să taie un porc. Din fericire și-au dat repede seama că este vorba de Igor Dodon. Mâine, soldații vor trece și pe la hotelul Nobil.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/img_3476.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/img_3476-300x300.jpgadminSocial
Soldații transnistreni sunt cei mai proști soldați din lume. În timpul ultimelor exerciții militare, aceștia au încurcat drumul și în loc să meargă spre Tiraspol, au mărșăluit până la Chișinău, pe care l-au ocupat din greșeală. Potrivit martorilor, soldații transnistreni par să fi fost beți. Cum să crezi că...

Comentează