Chiril Gaburici nu se dezminte și își arată din nou IQ-ul foarte mic. Premierul l-a întâmpinat pe președintele Consiliului European la Chișinău îmbrăcat într-un costum popular. Inițial Donald Tusk nu l-a recunoscut pe premier. Așa că l-a salutat și și-a văzut de drum. Noroc de un consilier care i-a atras atenția că nu-l bagă în seamă pe premierul Republicii Moldova.

”Nu cred că este gafa mea. Eu sunt obișnuit să fiu întâmpinat de oameni îmbrăcați în porturile lor naționale pe unde merg. Niciodată însă nu am văzut un premier costumat în haine naționale. Asta este prea de tot. De aceea nici nu l-am băgat în seamă pe tipul care a venit și mi-a întins mână. Mă uitam să-l văd pe premier, un om serios, care nu se costumează în Rambo sau pompier. Pur și simplu sunt șocat. Un om neserios, parcă ar fi copil de grădiniță”, a declarat Donald Tusk vădit supărat pe situația în care a fost pus.

Chiril Gaburici susține însă că se simte mai bine când se costumează, iar cei care vin în ospeție ar trebui să-și țină gura cât sunt musafiri. ”Simt că sunt alt om când mă costumez. Parcă am diplomă și nu mă mai bârfește lumea, parcă judec mai limpede și reușesc să vorbesc clar, inteligibil. Referitor la domnul Tusk. S-a prefăcut că nu mă cunoaște, că așa sunt europenii iștea, fățarnici. După Cricova mergem la un cotrol la oftalmolog, poate are nevoie de ochelari”, a fost replica premierului Chiril Gaburici.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Gaburici-Tusk-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Gaburici-Tusk-copy-150x150.jpgadminPolitic
Chiril Gaburici nu se dezminte și își arată din nou IQ-ul foarte mic. Premierul l-a întâmpinat pe președintele Consiliului European la Chișinău îmbrăcat într-un costum popular. Inițial Donald Tusk nu l-a recunoscut pe premier. Așa că l-a salutat și și-a văzut de drum. Noroc de un consilier care i-a...

Comentează