Ilan Shor, cel mai gras primar din Republica Moldova, nu are noroc în administrarea afacerilor sau orașelor. După ce banca pe care o administra a fost furată și golită de bani, iată că și orașul Orhei a dispărut. În această dimineață mai mulți orheeni au sunat disperați la poliție și au reclamat lipsa orașului în care locuiesc.

”M-am trezit ca deobicei să merg la lucru. Am băut repede un litru de vin ca să mă pohmilesc și am ieșit din casă. Când colo, orașul dispăruse. Nu mai erau mașini, străzi. Au furat tot, și semafoare, și rutiere, și magazinele, și statuia lui Vasile Lupu, chiar și bordurile le-au scos și le-au furat. Nu mi-a venit să cred că au putut șparli Orheiul”, a declarat gheaghea Vanea, cel mai cunoscut bețiv din oraș, votant fidel al lui Ilan Shor.

Pentru găsirea orașului compania americană Kroll a întocmit un raport special pe care îl va publica în scurt timp. Ilan Shor a declarat deja că orașul a fost furat de fostul primar și că el va candida la Cahul la următoarele alegeri locale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Ilan-Shor-Orhei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Ilan-Shor-Orhei-copy-150x150.jpgadminPolitic
Ilan Shor, cel mai gras primar din Republica Moldova, nu are noroc în administrarea afacerilor sau orașelor. După ce banca pe care o administra a fost furată și golită de bani, iată că și orașul Orhei a dispărut. În această dimineață mai mulți orheeni au sunat disperați la poliție și...

Comentează