Ajutor umanitar deputati Voronin Lupu Plahotniuc copy

După dispariția miliardului, o nouă dispariție misterioasă a fost înregistrată în Republica Moldova. Este vorba de ajutoarele pe care România le-a trimis moldovenilor săraci. Acestea s-au evaporat pur și simplu din depozitele Parlamentului și nimeni nu știe unde au ajuns. Procurorii de la CNA au început deja anchetarea cazului, dar nimeni din deputați nu a văzut și nici nu a auzit nimic.

”Știu că au adus sute de tone de zahăr bun, dulce, românesc, pe care dacă îl pui în ceai îți iese foarte bun. Este bun și pentru întărit vinișorul. Și să dai la albine este minunat. Dar nu știu, chiar nu știu cine a putut să ia bunătatea de zahăr din depozite”, a declarat Igor Dodon la ieșirea din beciul său.

”Habar nu am cine a furat toată benzina și motorina din depozitul Parlamentului. Și ce benzină bună! Românească, de calitate. Am înțeles că merge mașina de se zguduie. Chiar nu știu cine o s-o vândă acum în benzinăriile sale. Nu am habar”, a declarat și Mihai Ghimpu lângă noua sa benzinărie din Chișinău.

Deputații au decis să o dea afară pe femeia de serviciu, pe care o bănuiesc că ar ști cine sunt hoții. Pentru că ajutoarele umanitare românești nu au ajuns la moldovenii săraci, deputații au cerut de la Guvernul român altele, ca să umple la loc depozitul Parlamentului. Cum nu știu pe cine să aresteze în acest caz, procurorii au anunțat că-l vor reține ca de obicei pe Anatol Mătăsaru.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Ajutor-umanitar-deputati-Voronin-Lupu-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Ajutor-umanitar-deputati-Voronin-Lupu-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminFinanțe
După dispariția miliardului, o nouă dispariție misterioasă a fost înregistrată în Republica Moldova. Este vorba de ajutoarele pe care România le-a trimis moldovenilor săraci. Acestea s-au evaporat pur și simplu din depozitele Parlamentului și nimeni nu știe unde au ajuns. Procurorii de la CNA au început deja anchetarea cazului,...

Comentează