Fuga din Moldova a lui Vlad Plahotniuc îi nemulțumește profund pe fumătorii din România. Aceștia au organizat și un protest la vama Albița unde au cerut reîntoarcerea de urgență a celui mai mare exportator de țigări din Moldova.

”Plaha înapoi. Nu puneți bețe în roată exportatorilor de țigări. Nu ne opriți marfa ieftină și bună. Vrem țigări ieftine, din Moldova. Voi ideea nu aveți câți bani trebuie să cheltuim acum în fiecare lună după ce l-ați alungat pe Plahotniuc din închisoare. Huo, Maia Sandu, Huo, Andrei Năstase! Lasăți-l pe cel mai mare exportator de țigări să activeze în continuare. După ce a fugit Vlad Plahotniuc în România s-au scumpit țigările de contrabandă”, au strigat sute sau chiar mii de fumători din România.

Potrivit Centrului Național Alcorupției, și Costea Țuțu a plâns cu lacrimi amare după ce a fugit Vlad Plahotniuc: ”vă rog, nu-l alungați pe boss-ul meu, stau TIR-urile cu țigări în vamă și mi se strică tutunul!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Tutu-Tigari-Tir-Vama-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Tutu-Tigari-Tir-Vama-copy-300x300.jpgadminInternațional
Fuga din Moldova a lui Vlad Plahotniuc îi nemulțumește profund pe fumătorii din România. Aceștia au organizat și un protest la vama Albița unde au cerut reîntoarcerea de urgență a celui mai mare exportator de țigări din Moldova. ”Plaha înapoi. Nu puneți bețe în roată exportatorilor de țigări. Nu ne...

Comentează