Bata baseball femeie batrana copy

În sfârșit cineva la bătut pe tânărul șofer din Strășeni. Acesta și-a luat o bătaie soră cu moartea de la o bătrânică. Deși a sărit cocoș la bătrână cu bâta de baseball, tânărul a fost pus la pământ și a primit mai multe lovituri de cârjă până a început să plângă și să o strige pe mă-sa.

”Eu stăteam la coadă, să cumpăr niște gheare de pui, că-s mai ieftine. Când văd că vine hăndrălăul ista și se bagă în față. Zic, auzi, pațanu, ia, zapizdește-o de aici până nu ți-am frecat două peste ochi. El a scos bâta la mine. Nu a vrut să stea la coadă, când i-am huiacit una, dou, trei, mai multe cu cârja a început să urle, mamaaaa, mamaaaa”, a declarat baba Frosâna, pensionară de la Ciocana.

Femeia susține că nu i-a fost greu să-l bată pe tânărul din Strășeni. Aceasta este obișnuită cu gopnicii din Ciocana pe care îi bate seară de seară. De altfel, bătrâna are centura neagră de lână și este campioană la dat din coate. Este singura bătrână care reușește să intre în microbuzul 110 la ora 8 dimineața făcându-și loc cu coatele. Pentru eroismul de care a dat dovadă, Nicolae Timofti a decorat-o pe femeie cu Steaua Roșie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Bata-baseball-femeie-batrana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Bata-baseball-femeie-batrana-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit cineva la bătut pe tânărul șofer din Strășeni. Acesta și-a luat o bătaie soră cu moartea de la o bătrânică. Deși a sărit cocoș la bătrână cu bâta de baseball, tânărul a fost pus la pământ și a primit mai multe lovituri de cârjă până a început...

Comentează