Vlad Plahotniuc CNA Catuse copy

Deși fac parte din cel mai aprig Centru de Anticorupție din lume, procurorii CNA au tremurat astăzi de le-au clănțănit dinții. Câțiva chiar au avut nevoie de pampers pentru că au făcut pe ei de frică. Panica s-a instaurat după ce însuși coordonatorul Moldovei a anunțat pe facebook, la Publika, Prime, Timpul și multe alte canale că vine să se predea la CNA. Ca să nu-i fugă toți procurorii din CNA de frică, Adriana Bețișor a decis să-i închidă în celula cu Vlad Filat.

”Încă nu știm dacă o să se predea sau nu. Sperăm că este o glumă. Au mai fost alerte false. Ne sună câte unii la CNA și ne anunță că vine Plahotniuc ca să râdă cum fugim speriați din CNA. Dar așa ceva nu s-a întâmplat, să se predea. Și nu înțeleg, ce a făcut rău să se predea? Și ce dacă a furat un miliard, două, trei? A făcut ceva pentru oameni. Sărmanul Plahotniuc, de ce să-l arestăm? Are inima slabă, sărmanul copil, ce aveți cu el?”, a început să plângă speriată Adriana Bețișor, cea mai aprigă procuroare din Moldova.

Procurorii CNA s-au plâns ieri că după Filat și Shor, Plahotniuc este singurul oligarhoț pe care nu reușesc să-l prindă. Adriana Bețișor susținea că l-au căutat peste tot. Nimeni nu știe însă în care hotel stă ascuns cel mai cunoscut oligarhoț din Moldova. Vlad Plahotniuc le-a ordonat procurorilor până ajunge să-l țină un pic pe Renato Usatîi. Când a auzit că vine Plahotniuc, Usatîi a fugit spre aeroport și a zburat la Moscova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Deși fac parte din cel mai aprig Centru de Anticorupție din lume, procurorii CNA au tremurat astăzi de le-au clănțănit dinții. Câțiva chiar au avut nevoie de pampers pentru că au făcut pe ei de frică. Panica s-a instaurat după ce însuși coordonatorul Moldovei a anunțat pe facebook, la...

Comentează