Macaroane Publika TV copy

Fabrica Franzeluța a anunțat că lansează o marcă de macaroane care o să se vândă ca pâinea caldă de 10 copeici. Este vorba de produsul cunoscut deja pe piață ca macaroanele de tip Lapșa Publika TV. Spre deosebire de alte macaroane, acestea nu se vor pune în gură, așa cum suntem obișnuiți, ci în direct, pe urechi.

”Lapșaua Publika TV este cel mai de succes brand al nostru și ne mândrim cu el. La fabrica noastră sunt câțiva maeștri care fac cele mai calitative macaroane de pus pe urechi: Hămăeș, Tarăboiu, Guriță. Ne bucurăm că am fost declarați producătorul numărul unu de macaroane din Republica Moldova, mai sunt și alții, dar noi i-am întrecut pe toți”, a declarat producătorul național de Lapșa Publika TV.

Producătorii Publika TV susțin că macaroanele trebuie puse cu grijă pe urechi. Pentru asta vă așezați cât mai comod în fața televizoarelor, vă relaxați și urmăriți cu atenție ce se spune acolo. Ca prin minune, la un moment dat, urechile voastre, ale telespectatorilor, o să se facă mai grele. O să simțiți o umezeală călduță pe loburile urechilor. Să nu vă speriați, este lapșaua Publika TV care s-a adunat acolo.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Macaroane-Publika-TV-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Macaroane-Publika-TV-copy-300x300.jpgadminSocial
Fabrica Franzeluța a anunțat că lansează o marcă de macaroane care o să se vândă ca pâinea caldă de 10 copeici. Este vorba de produsul cunoscut deja pe piață ca macaroanele de tip Lapșa Publika TV. Spre deosebire de alte macaroane, acestea nu se vor pune în gură, așa cum...

Comentează