Fotbal Romania Plahotniuc Voronin Dodon Zotea copy

O veste nemaipomenită pentru fotbalul din Republica Moldova. Echipa națională a României a făcut o ofertă de nerefuzat pentru echipa noastră: să joace împreună la campionatul de fotbal Euro 2016. Românii vor să ne mulțumească astfel pentru că i-am invitat să cânte la Eurovision.

”Voi ne-ați chemat la Eurovision, iar noi vă invităm la Euro 2016. Vă arătăm astfel recunoștința. Totuși, trebuie să ne înțelegem din capul locului, frate, frate, dar de jucat o să jucăm mai mult noi, că ne pricepem la fotbal. Voi o să veniți, o să învățați cum e la un campionat, o să stați în zașită, o să stați în poartă un pic, o să păziți hainele de la marginea terenului, o să alergați după apă la fântână și o să aduceți mingea”, a declarat Gică Hagi.

Guvernul Republicii Moldova a mulțumit deja României pentru oferta generoasă, dar a anunțat că deocamdată nu o poate accepta. ”Noi am vrea să jucăm, dar nu avem krasovci, nu avem șortiși, nu avem nici măcar futbolci. I-am trimite pe fotbaliștii moldoveni, dar ar putea să joace desculț ori în pantofi cu bot ascuțit. Și nu vrem să ne râdă toată Europa. Te rugăm, așadar, dragă Românie, să mai trimiți un ajutor de 150 de milioane de euro pentru echiparea fotbaliștilor noștri. Că banii pe care ni i-ați trimis deja nu știm unde au dispărut”, a declarat coordonatorul general al Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc.

Echipa națională de fotbal este formată din 11 deputați. În poartă este Lupu pentru că este înalt ca prăjina, coordonatorul meciului de la mijlocul terenului este Plahotniuc. Liuda este în zașită, fiind obișnuit să primească pumni în cap. Din păcate Alina Zotea și-a julit genunchiul și nu va participa la meciuri. Dodon a fost descalificat din fotbal pentru că schimba echipa în funcție de cine avea mingea. Voronin este în atac, dar pentru că a îmbătrânit mai mult pune piedici.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Fotbal-Romania-Plahotniuc-Voronin-Dodon-Zotea-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Fotbal-Romania-Plahotniuc-Voronin-Dodon-Zotea-copy-300x300.jpgadminSocial
O veste nemaipomenită pentru fotbalul din Republica Moldova. Echipa națională a României a făcut o ofertă de nerefuzat pentru echipa noastră: să joace împreună la campionatul de fotbal Euro 2016. Românii vor să ne mulțumească astfel pentru că i-am invitat să cânte la Eurovision. ”Voi ne-ați chemat la Eurovision, iar...

Comentează