Zdob si Zdub Jirinovski copy

Formația Zdob și Zdub a cântat la ziua de naștere a politicianului rus Vladimir Jirinovski. Potrivit producătorului formației, Igor Dânga, petrecerea a fost una foarte civilizată, în spirit rusesc, cu multă vodcă și mult caviar, iar formația a fost aplaudată de către petrecăreți chiar dacă erau în stare avansată de ebrietate.

”Băieții sunt extrem de apreciați de oamenii importanți din Rusia. Erau pe scenă, iar cei din sală au aruncat cu pahare foarte scumpe, cu telefoane mobile, cu pistoale. Tovarășul Jirinovski în special a fost extrem de fericit să asculte cum au cântat ceastușki, imnul Rusiei de vreo 10 ori și, evident, Katiusha”, a declarat plin de emoție Igor Dânga la întoarcerea acasă, pe aeroportul Internațional ”Ilan Shor” din Chișinău.

“Tovarășul Jirinovski ne-a pus să cântăm ceastușki toată seara. Cântecele noastre a zis că nu-i prea plac, că nu înțelege limba fașistă”, a explicat și liderul Zdob și Zdub, Roman Iaglupov.

Și presa din Rusia i-a lăudat pe cântăreții din Tiraspol. Jurnaliștii ruși au scris despre Zdob și Zdub: ”sunt niște ruși adevărat și ne duc faima chiar și în Moldova”.

Formația Zdob și Zdub lăudată în presa rusă după ce a cântat la ziua de naștere al lui Vladimir Jirinovski: ”sunt niște ruși adevărați!”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Zdob-si-Zdub-Jirinovski-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Zdob-si-Zdub-Jirinovski-copy-300x300.jpgadminMonden
Formația Zdob și Zdub a cântat la ziua de naștere a politicianului rus Vladimir Jirinovski. Potrivit producătorului formației, Igor Dânga, petrecerea a fost una foarte civilizată, în spirit rusesc, cu multă vodcă și mult caviar, iar formația a fost aplaudată de către petrecăreți chiar dacă erau în stare avansată...

Comentează