Cei care și-au luat lumină de la mitropolie în acest an, de fapt au fost amăgiți. Arată o investigație nouă a jurnaliștilor de la Rise Projector. Investigatorii au stabilit că mitropăritul Valodea a simulat zborul cu avionul și că, de fapt, niciun moldovan nu a fost să ia focul Haric din Tel Aviv.

Banii pentru zbor au fost hapaniți de popi, iar poporului i s-a spus că totul este sfânt și sfințit. De fapt, popii de la SRL Mitropăria Moldovei s-au dus la aeroport, au urcat în avion, iar mitropăritul Valodea și-a aprins o țigară, apoi și focul haric.

Mai mulți moldoveni se plâng că din cauza focului Haric fals și-au pârlit mâinile. Însuși Igari Dandon și-a părlit părul din cap și a rămas cu totul chel încercând să demonstreze cât de credincios este.

Și nu este singurul incident. Vlad Plaha l-a sunat de urgență pe Igari Dandon și i s-a plâns că-i arde curul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Focul-haric-Mitropolit-Avion-ochelari-copy-768x1024.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Focul-haric-Mitropolit-Avion-ochelari-copy-300x300.jpgadminSocial
Cei care și-au luat lumină de la mitropolie în acest an, de fapt au fost amăgiți. Arată o investigație nouă a jurnaliștilor de la Rise Projector. Investigatorii au stabilit că mitropăritul Valodea a simulat zborul cu avionul și că, de fapt, niciun moldovan nu a fost să ia focul...

Comentează