Vlad Filat Vlad Plahotniuc Box copy

Scandal în fața discotecii Drive din Chișinău. Aici s-au întâlnit fiul lui Vlad Filat cu fiul lui Vlad Plahotniuc. Ambii au venit cu mașinile foarte scumpe la discotecă, ultimul model de Ferrari, apoi s-au încăierat la bătaie. Se pare că totul a început în momentul în care unul i-a criticat mașina altuia.

”Uăi, săracule, ai venit cu căruța la discotecă? Aici nu este la tine în seluhă. Du-te, uăi, la țară cu căruța asta. Lasă-i pe pațani care au mașini normale să vină la discaci. De unde ai cumpărat căruța asta? De pe tri diveatki? Mi-ar fi rușine să mă cătăi cu așa car plin cu boi”, a strigat fiul lui Vlad Filat, fiului lui Vlad Plahotniuc.

În replică, fiul lui Vlad Plahotniuc i-a amintit de tatăl său: ”uăi, tatăl tău stă la nară, în închisoare. Tatăl meu este mai krutoi și îl bate pe tatăl tău. Iaka, mi-o cumpărat și televiziuni, și mașină, și universitatea unde învăț eu în Elveția este cumpărată de tatăl meu.”

Până la urmă, băieții au fost despărțiți de cei 1000 de bodyguarzi care stau tot timpul pe urmele lor. Bodyguarzii se roagă acum să nu se întâlnească soțiile oligarhilor Filat și Plahotniuc, că sigur iese cu păruială.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Filat-Vlad-Plahotniuc-Box-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Filat-Vlad-Plahotniuc-Box-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal în fața discotecii Drive din Chișinău. Aici s-au întâlnit fiul lui Vlad Filat cu fiul lui Vlad Plahotniuc. Ambii au venit cu mașinile foarte scumpe la discotecă, ultimul model de Ferrari, apoi s-au încăierat la bătaie. Se pare că totul a început în momentul în care unul i-a criticat...

Comentează