Situație incredibilă pentru procurorii CNA. Aceștia l-au încătușat pe fiul lui Filat, apoi l-au dus la închisoare. Este vorba chiar de închisoarea unde este cazat tatăl său. Luca Filat urmează să se întâlnească acolo cu Vlad Filat care i-a pregătit o bătaie soră cu moartea cu cureaua. Motivul, a cheltuit o jumătate de milion de lire aiurea.

”Eu stau la închisoare, nu văd lumina zilei. Am uitat de când nu am mai mâncat caviar. Nu am mai văzut o bucă de femeie de când eram premier și pațanul meu ce-mi face? Cheltuiește prea repede miliard furat cu Plaha și Șor. Nahrena i-a trebui lui mașini de lux, apartamente foarte scumpe? Nu-i ajunge cât îi dau? Putea să stea mai retras ca să nu-l observe englejii și să nu-i ia jumătate de milion de lire. Iaca, pațanul lu Plaha este mai vumnâi, până acum nimeni nu l-a prins cu bani furați”, a declarat Vlad Filat în timp ce-l ardea cu putere cu cureaua pe fundul lui Luca.

Și Vlad Plahotniuc a reacționat în acest caz controversat. Ca să nu-i mai cheltuiască familia toți banii, Plaha a anunțat că îi va goli lui Filat toate conturile.

”Teosca, nu te supăra, dar eu văd că familia ta este prea cheltuitoare și nu o să-ți mai rămână nimic din miliardul furat împreună. Eu nu pot să dapustesc asta. Așa că o să îți păstrez eu partea ta de miliard. Ți-o dau înapoi, promit, zub daiu, dar asta după ce ieși din închisoare, după 100 de ani”, a declarat într-o conferință de presă Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Filat-bate-copil-copy-1024x576.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Filat-bate-copil-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Situație incredibilă pentru procurorii CNA. Aceștia l-au încătușat pe fiul lui Filat, apoi l-au dus la închisoare. Este vorba chiar de închisoarea unde este cazat tatăl său. Luca Filat urmează să se întâlnească acolo cu Vlad Filat care i-a pregătit o bătaie soră cu moartea cu cureaua. Motivul, a...

Comentează