În sfârșit o veste bună. Fiscul din Republica Moldova s-a trezit la viață și a decis să facă ceea ce trebuia să facă mai demult. A anunțat că va impozita cea mai bogată companie din Republica Moldova. Este vorba de SRL Mitropolia Moldovei. Decizia a fost luată noaptea trecută. Iar de pe 31 iunie agenții fiscului vor umbla din biserică în biserică să strângă taxele și impozitele.

“Dacă începem impozitarea, vom recupera miliardul în 2 săptămâni!”, a declarat Leonea Iaibu, agent Fiscal.

”Este inadmisibil așa ceva. Nu vreau să aud de niciun drac de impozit. Este prea de tot. Cum să plătesc eu impozite? Din ce bani să-mi cumpăr BMW-uri, iar slujitorii mei din ce bani să-și cumpere mașini scumpe? Au afighit cu tot guvernanții iștea. Dacă o să intre în biserică o să le sece mâinile. O să le moară penisurile. O să chelească toți bărbații. Iar femeilor nu o să li se închege răciturile niciodată. Noi, popii, avem niște blesteme extrem de eficiente în acest sens”, a declarat managerul general al SRL Mitropolia Moldovei.

Mai mult, susține managerul SRL Mitropolia Moldovei, dacă vor fi impozitate serviciile popilor, acestea se vor scumpi foarte mult și vor fi plătite în euro.

O cumătrie va costa 1000 de euro. Sfințirea unui Mercedes va costa 1500 de euro. Sfințirea unui BMW, 1600 de euro. O nuntă va costa aproape 5 mii de euro. Așa că ne așteaptă o revoluție în Moldova. Moldovenii vor sări la bătaie când vor afla de aceste prețuri și în sfârșit vom scăpa de Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Mitropolit-Banca-1024x640.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Mitropolit-Banca-300x300.jpgadminFinanțe
În sfârșit o veste bună. Fiscul din Republica Moldova s-a trezit la viață și a decis să facă ceea ce trebuia să facă mai demult. A anunțat că va impozita cea mai bogată companie din Republica Moldova. Este vorba de SRL Mitropolia Moldovei. Decizia a fost luată noaptea trecută....

Comentează