Vești proaste pentru fanii seriei Fast and Furious. Poliția rutieră din Republica Moldova a solicitat Departamentului pentru Cenzură din cadrul Ministerului Culturii să interzică difuzarea ultimului film cu Paul Walker în țara noastră. Motivul, tinerii din Republica Moldova sunt încurajați să conducă agresiv și prea repede. Așa că riscă să facă accidente din cauza acestui film.

”Și nouă ne place filmul respectiv, l-am văzut și putem să spunem că este un film plin de adrenalină. Cum ieși de la cinematograf îți vine să mergi cu viteză mare. Din fericire, noi avem girofar și toată lumea se dă din calea noastră, dar niște tineri care au permisul de numai un an riscă să intre în viteză în prima mașină ieșită în cale. Cei mai proști șoferi sunt țopârlanii tineri, care au BMW sau Golf. În loc să oprească și să dea mită polițiștilor, aleg să fugă cu mașina, ca în film”, a declarat nemulțumit într-o conferință de presă Gheorghe Cavcaliuc, șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției.

Potrivit poliției rutiere, de când a început să ruleze filmul în cinematografe numărul accidentelor rutiere a crescut cu 0,05 la sută. Solicitat de redactorii moldovesti.info, directorul Departamentului de Cenzură din cadrul Ministerului Culturii, Elena Gaburici a declarat că filmul va fi interzis, iar cei care și-au cumpărat deja bilete la cinematografe vor primi banii înapoi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Fast-and-furious-interzis.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Fast-and-furious-interzis-150x150.jpgadminMonden
Vești proaste pentru fanii seriei Fast and Furious. Poliția rutieră din Republica Moldova a solicitat Departamentului pentru Cenzură din cadrul Ministerului Culturii să interzică difuzarea ultimului film cu Paul Walker în țara noastră. Motivul, tinerii din Republica Moldova sunt încurajați să conducă agresiv și prea repede. Așa că riscă...

Comentează