Vlad Filat selfie copy

A vrut să fie un selfie care să-i aducă like-uri, dar s-a trezit cu o mulțime de comentarii negative din cauza unui detaliu care i-a scăpat din vedere. Este vorba de Vlad Filat care a postat pe Facebook un selfie din vama moldovenească. Internauții au observat în planul doi niște bărbați care încărcau țigări într-un camion și l-au acuzat pe Vlad Filat că a revenit la contrabandă. Fostul premier susține însă că nu știe cine sunt cei din spatele său.

”Habar nu am ce făceau oamenii aceea în spatele meu. Nu-i cunosc. Iar numărul de înmatriculare Filat 1 nu știu ce înseamnă. Eu nu sunt singurul Filat în Moldova. Am promis că mă las de contrabandă și m-am lăsat. Oamenii sunt răi și mă bârfesc fără să mă cunoască bine. În loc să mă iubească, să mă aprecieze la justa mea valoare, moldovenii râd de mine. Nu-i cinstit așa, că eu am fost cel mai bun premier din Moldova”, le-a scris Vlad Filat fanilor săi de pe Facebook.

Potrivit fostului premier, acesta a început să facă selfie-uri și le publică pe Facebook pentru a-i arăta Angelei Gonța, noua sa soție, unde se află, ca să nu mai fie geloasă.

Filat s-a dat de gol? În selfie-ul din vamă se văd oameni încârcând țigări într-un camion: ”nu este TIR-ul meu”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vlad-Filat-selfie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vlad-Filat-selfie-copy-300x300.jpgadminSocialcontrabandă țigări,selfie,Vlad Filat
A vrut să fie un selfie care să-i aducă like-uri, dar s-a trezit cu o mulțime de comentarii negative din cauza unui detaliu care i-a scăpat din vedere. Este vorba de Vlad Filat care a postat pe Facebook un selfie din vama moldovenească. Internauții au observat în planul doi...

Comentează