Vlad Filat Slab copy

Al nostru Vlad Filat a transmis printr-un comunicat de presă că a terminat cu greva foamei în momentul pentru că i se făcuse foame foarte tare. Al nostru susține că sa folosit de grevă ca să mai postească un pic și să-și ierte păcatele pe care și le luase pe suflet.

”Am renunțat la greva foamei pentru că mi s-a făcut așa de tare foame, încât i-am furat niște cârnați colegului de celulă și i-am mâncat. Oricum, terminasem de postit. Vladâka Vladimir mi-a zis că pentru furtul unui miliard trebuie să fac 10 zile de post negru și Dumnezeu mă iartă. Eu cred că cu greva foamei m-a iertat Dumnezeu”, spune Vlad Filat.

După ce a renunțat la greva foamei, Vlad Filat a anunțat că renunță și la Testament. Al nostru l-a denunțat și susține că nu este dispus încă să plece, atâta timp cât păcatele i-au fost iertate: ”după postul negru nu mai am niciun păcat pe suflet, pot să fac deja altele.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Filat-Slab-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Filat-Slab-copy-1-300x300.jpgadminSocial
Al nostru Vlad Filat a transmis printr-un comunicat de presă că a terminat cu greva foamei în momentul pentru că i se făcuse foame foarte tare. Al nostru susține că sa folosit de grevă ca să mai postească un pic și să-și ierte păcatele pe care și le luase...

Comentează