Filat in inchisoare telefon copy

Vlad Filat a reintrat în greva foamei. Cunoscutul miliardar din Moldova este extrem de nemulțumit că a rămas fără telefonul din închisoare. Conducerea închisorii susține că a luat această măsură după ce a primit o factură uriașă la telefon.

”Noi credeam că el îi sună pe deputați să-l voteze pe Plaha. Când colo, ne-a păcălit. Omul suna la linia fierbinte și stătea câte zece ore în șir la telefon. Mai nu am ahuit când am văzut factura. 100 de mii de euro. De banii iștea mâncau zăcii un an și ne rămânea și nouă să mai luăm acasă niște mâncare. I-am luat telefonul și vom fi nevoiți să reducem din mâncarea zăcilor. Evident că ei știu din cauza cui vor mânca mai prost. Dacă aș fi în locul lui Filat nu m-aș duce la dușuri vreo lună, două”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Vlad Ulinici, șeful închisoarii.

Pe de altă parte, Vlad Filat susține că este învinuit pe nedrept. ”Eu am vrut să-l sun pe Vlad Plahotniuc, să-mi cer iertare și să-l rog să-mi dea drumul să plec de aici. Se pare însă că Vlad mi-a dat alt număr al său, acela unde sună toți bărbații care vor să se distreze un pic. Ce vină am eu că am sunat de 100 de ori ca să vorbesc cu Plahotniuc?”, s-a întrebat retoric Vlad Filat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Filat-in-inchisoare-telefon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Filat-in-inchisoare-telefon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Filat a reintrat în greva foamei. Cunoscutul miliardar din Moldova este extrem de nemulțumit că a rămas fără telefonul din închisoare. Conducerea închisorii susține că a luat această măsură după ce a primit o factură uriașă la telefon. ”Noi credeam că el îi sună pe deputați să-l voteze pe...

Comentează