Vlad Filat Miss CNA copy

Vlad Filat a explicat pe facebook de ce a refuzat să se prezinte la judecată. Acesta susține că nu a putut rata un concurs de frumusețe printre întemnițați. Mai ales că a avut susține din partea multor zăci. Din informațiile furnizate de oligarh, se pare că acesta chiar a câștigat concursul Miss Închisoarea CNA.

”Da, am participat la Miss Închisoare. Nu puteam să ratez un concurs așa de frumos. Mai ales că eram printre favoriți. Să știți că la dușuri mi-am făcut foarte mulți amici și susținători, care m-au ajutat de fiecare dată când scăpam săpunul pe jos. Ei bine, eu sunt noua Miss Închisoare din Penitenciarul CNA”, a scris Vlad Filat pe facebook.

Extrem de mulțumit de concursul câștigat, Vlad Filat regretă că nu a ajuns mai devreme la închisoare. Acesta susține că a descoperit o nouă latură a personalității sale și că zăcii sunt băieți extrem de grijulii, îl învelesc noaptea să nu răcească, nu-l țin la perete.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vlad-Filat-Miss-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vlad-Filat-Miss-CNA-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Filat a explicat pe facebook de ce a refuzat să se prezinte la judecată. Acesta susține că nu a putut rata un concurs de frumusețe printre întemnițați. Mai ales că a avut susține din partea multor zăci. Din informațiile furnizate de oligarh, se pare că acesta chiar a...

Comentează