Filat Prostituata copy

Vlad Filat nu scapă de critică nici după gratii. Recent, celebra revistă VIP Magazin a scris un articol despre articolele vestimentare folosite de fostul premier la pușcărie. Deși i-au vândut în repetate rânduri titlul de omul anului, VIP Magazin nu s-a sfiit să-l critice pe Filat.

”Ținutele sale din pușcărie sunt ieșite din modă. Amintesc de hainele vulgare pe care le îmbrăcau prostituatele pe naberejnaia în 1990. Să-i spună cineva lui Filat că tanga roșie nu se mai poartă. Acum totul este pe bază de bikini. Vlade, aruncă fusta aia mini, nu te prinde de loc. A ieșit din modă acum zece ani, iar golgocii rupți sunt urâți”, a scris în revista VIP Magazin, stilistul, Fois Gras.

De asemenea, Vlad Filat este criticat că poartă prea mult pantofi cu toc. În afară de faptul că deranjează zăcii atunci când merge dintr-o celulă în alta noaptea, tocurile nu mai sunt la modă. Pentru a-și păstra statutul de miliardar, lui Vlad Filat i se recomandă o rochie vaporoasă, ușoară, de vară, care să incite privirile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Filat-Prostituata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Filat-Prostituata-copy-300x300.jpgadminMonden
Vlad Filat nu scapă de critică nici după gratii. Recent, celebra revistă VIP Magazin a scris un articol despre articolele vestimentare folosite de fostul premier la pușcărie. Deși i-au vândut în repetate rânduri titlul de omul anului, VIP Magazin nu s-a sfiit să-l critice pe Filat. ”Ținutele sale din pușcărie...

Comentează