Vlad Filat pe facebook copy

Deși nu are internet în închisoarea CNA, Vlad Filat a reușit să publice pe facebook o poza. Este adevărat că poza este una din trecut. Facebookul îi amintește fostului premier ce făcea exact acum un an, pe vremea asta. În poză făcută la ușa unui apartament, Filat apare lângă un morman de bani. Iar titlul pozei este: ”lângă dragul meu miliard!

”Exact acum un an eram miliardar. Eh, cum trece timpul de repede. Ieri eram rege, azi sunt un bufon, adică шут. Prieteni de pe facebook, luați aminte de la mine. Nu vă bazați pe prieteni. Iaca, eu sunt aici din cauza unuia care m-a trădat. Și, trăiți-vă clipa, niciodată nu știți cum ajungeți ca mine, la închisoare, unde toți stau și așteaptă să scăpați săpunul”, a scris Vlad Filat pe facebook.

Vlad Plahotniuc a dat un like la acest post. În timp ce Angela Gonța l-a întrebat pe Vlad Filat dacă trebuie să-i mai aducă niște trusalea, dar nu știe ce microbuz trece pe lângă CNA. Pe de altă parte, mitropolitul Vladimir i-a scris doar AMIN.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vlad-Filat-pe-facebook-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vlad-Filat-pe-facebook-copy-300x300.jpgadminPolitic
Deși nu are internet în închisoarea CNA, Vlad Filat a reușit să publice pe facebook o poza. Este adevărat că poza este una din trecut. Facebookul îi amintește fostului premier ce făcea exact acum un an, pe vremea asta. În poză făcută la ușa unui apartament, Filat apare lângă un morman de bani. Iar...

Comentează