Vlad Filat inconjurat de fete copy

Incredibil. Vlad Filat este într-o încurcătură majoră. Pentru că nu are voie decât la o întâlnire intimă pe lună, acesta a cerut de la penitenciarul în care stă cazat o chestie mai puțin obișnuită. Vrea o între întrevedere intimă în grup.

”Din păcate temnicerii moldoveni nu au suflet. Nu mi se permite să-mi văd amantele pe rând, așa cum eram obișnuit în libertate. Pe Olea luni, pe Angela marți, pe Galea miercuri, pe Vasea joi și tot așa. Acum am dreptul la o singure întrevedere intimă pe săptămână. Ce fac cu sărmanele femei? Singura soluție o întrevedere intimă în grup”, a transmis Filat conducerii generale a închisorii.

În așteptarea întâlnirii în grup cu Vlad Filat, la poarta pușcăriei s-au adunat 7 Porsche-uri, iar tinerele abia așteaptă să-l vadă pe cel mai cunoscut exportator de țigări din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Filat-inconjurat-de-fete-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Filat-inconjurat-de-fete-copy-300x300.jpgadminPolitic
Incredibil. Vlad Filat este într-o încurcătură majoră. Pentru că nu are voie decât la o întâlnire intimă pe lună, acesta a cerut de la penitenciarul în care stă cazat o chestie mai puțin obișnuită. Vrea o între întrevedere intimă în grup. ”Din păcate temnicerii moldoveni nu au suflet. Nu mi...

Comentează