Dress Code în cimitirele din Moldova. În preajma sărbătorilor de Paște, reprezentanții Mitropoliei Moldovei aplică noi reguli vestimentare pentru moldovenii, dar mai ales moldovencele, care vor să ajungă la petrecerile de Paștele Blajinilor de lângă mormintele rudelor răposate.

”Vrem decență. Fără fuste de-o șchioapă. Obligatoriu, fusta trebuie să acopere bucile. Fără sfârcuri pe afară. Decolteul să etaleze doar parțial sânii. Dar cel mai important, fetele fără sutien și în bluze din setocică vor primi biuzgalter la intrarea în cimitire. Le vor ridica de la preoții noștri special instalați la porțile cimitirelor din toată țara. La plecarea din cimitir, domnișoarele vor fi rugate să lase sutienul la poartă, de unde l-o luat”, a subliniat managerului Bisericii Ortodoxe, mitropolitul Vladimir.

Pentru a fi acceptate în cimitire, fetele vor trece printr-un face control, exact ca în cluburile din Chișinău. De altfel, preoții vor fi asistați și de bodyguarzii clubului Drive. Potrivit fețelor bisericești, Dress Code-ul este o necesitate pentru a nu sustrage atenția preoților care săvârșesc slujbe religioase pe la morminte. Doamnele și domnișoarele care nu vor respecta noile reguli nu vor fi lăsate să intre la petrecerile din cimitire. Cele care vor pătrunde fraudulos, riscă o amendă de 100 de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Pastele-Blajinilor-Fata-sexy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Pastele-Blajinilor-Fata-sexy-150x150.jpgadminSocial
Dress Code în cimitirele din Moldova. În preajma sărbătorilor de Paște, reprezentanții Mitropoliei Moldovei aplică noi reguli vestimentare pentru moldovenii, dar mai ales moldovencele, care vor să ajungă la petrecerile de Paștele Blajinilor de lângă mormintele rudelor răposate. ”Vrem decență. Fără fuste de-o șchioapă. Obligatoriu, fusta trebuie să acopere bucile. Fără sfârcuri...

Comentează