Ceea ce părea imposibil, iată că a fost descoperit. În timp ce toată lumea știa că în laptele din magazine nu există pic de lapte, ci este doar apă cu coloranți, iată că vin savanții moldoveni să ne dea lumea peste cap. Savanții de la Academia de Poliție au făcut o descoperire șocantă.

”În încercarea noastră de a descoperi mai multe despre laptele vândut în magazine mare ne-a fost mirarea când privind la microscop am descoperit din greșeală o moleculă de lapte. Tot ce am învățat despre lapte, că este doar un fel de apă albă, s-a dus la dracu. Nu înțelegem ce căuta molecula de lapte în laptele vândut în magazinele din Moldova, nu am mai văzut așa ceva de vreo 20 ani”, a declarat savantul moldovean de la Academia de Poliție, Leonea Iaibu.

Marii producători de lapte din Moldova se scuză și promit că acest lucru nu se va mai repeta. Aceștia susțin că molecula s-a rătăcit acolo și dau asigurări că de azi încolo savanții moldoveni, dar și cumpărătorii nu vor găsi niciun atom de lapte în laptele moldovenesc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Lapte-laborator-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Lapte-laborator-copy-300x300.jpgadminSocial
Ceea ce părea imposibil, iată că a fost descoperit. În timp ce toată lumea știa că în laptele din magazine nu există pic de lapte, ci este doar apă cu coloranți, iată că vin savanții moldoveni să ne dea lumea peste cap. Savanții de la Academia de Poliție au...

Comentează