Valeriu Streleț femeie reținută copy

Profesoara unversitară, care l-a certat pe premierul Valeriu Streleț pentru că sărăcește țara, a fost trimisă în judecată. Polițiștii i-au întocmit Dosar Penal pentru Huliganism în proporții uriașe și au amendat-o. Femeia în vârstă de 70 de ani trebuie să plătească acum 10 mii de lei pentru că l-ar fi atacat verbal și l-ar fi stresat pe Valeriu Streleț.

”Potrivit articolului 45, aliniatul 5, subpunctul 7, litera K, abzațul din mijloc, orice persoană care atacă verbal sau în scris un premier riscă amendă și închisoare de până la 2 ani. Doamna i-a cauzat prejudicii morale foarte mari și l-a stresat pe domnul premier Valera Streleț. Așa că la cele expuse se adaugă și prejudicii aducătoare de nervi. Nu vă mai spun că pe domnul premier Valera Streleț l-a durut capul toată ziua din cauza idioatei de femei. Vrem să dăm un exemplu și să o pedepsim. Așa o să se învețe minte și alți neghiobi să nu-i deranjeze pe preaînalții funcționari”, a declarat Vasile Tupoiu, agent inferior la Inspectoratul General de Patrulare.

Valeriu Streleț susține că Moldova întreagă a avut de suferit din cauza femeii. În ziua respectivă, premierul nu a putut rezolva problemele din țară din cauza durerii de cap. Ca să demonstreze asta în instanță a fost chiar și la Centrul de Medicină Legală unde și-a scos toate poboiurile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Valeriu-Streleț-femeie-reținută-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Valeriu-Streleț-femeie-reținută-copy-300x300.jpgadminPolitic
Profesoara unversitară, care l-a certat pe premierul Valeriu Streleț pentru că sărăcește țara, a fost trimisă în judecată. Polițiștii i-au întocmit Dosar Penal pentru Huliganism în proporții uriașe și au amendat-o. Femeia în vârstă de 70 de ani trebuie să plătească acum 10 mii de lei pentru că l-ar...

Comentează