adriana-betisor-arestata-cna-copy

Centrul Național Alcorupției reacționează vehement în scandalul de la Step Soci, raionul Shorhei, când o femeie a îndrăznit să-l certe pe politicianul Marian Pulu, zis și dva metra bulbuka. Procuororii de la CNA susțin că femeia merită închisă pentru că l-a deranjat și l-a stresat pe candidatul Marian Pulu. Acesta s-a speriat atât de tare, că nu a mai putut scoate nicun bulbuc timp de o zi.

”Sărmanul domnul Marian Pulu nu este obișnuit cu critica în Parlament. Acolo este armonie, interese comune, o plăcere să lucrezi. Domnul Plahotniuc are grijă de armonie, iar oricine strică atmosfera fructuoasă ajunge la noi la CNA. Așa că moldovenii nu trebuie să-l streseze pe domnul Pulu. Femeia de la Step Soci și-a permis să spună prea mult adevăr. Dacă nu luăm măsuri azi, mâine ne-am putea trezi că la întâlnirile erectorale ale domnului Pulu unii ar striga, nu Plaha”, a declarat extrem de supărată, procuoroarea Adriana BețiShor.

Ca să o pedepsească, Moldtelecom i-a tăiat telefonul, Union Fenosa curentul, iar Poșta Moldovei refuză să-i mai aducă pensia. Între timp, câțiva bloggeri au promis că vor realiza o anchetă prin care vor cerceta atent viața femeii. Aceștia vor să afle toate păcatele făcute de aceasta: de la de câte ori a fost amendată de poliție, până la ce note a avut în școală. Și ministrul Sănătății, Ruxanda Bolvan, a cerut spitalului de la Costiujeni să intervină de fiecare dată când va fi criticat Marian Pulu. Medicii îi vor interna pe toți cei care vor încerca să spună adevărul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Adriana-Betisor-arestata-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Adriana-Betisor-arestata-CNA-copy-300x300.jpgadminSocial
Centrul Național Alcorupției reacționează vehement în scandalul de la Step Soci, raionul Shorhei, când o femeie a îndrăznit să-l certe pe politicianul Marian Pulu, zis și dva metra bulbuka. Procuororii de la CNA susțin că femeia merită închisă pentru că l-a deranjat și l-a stresat pe candidatul Marian Pulu. Acesta...

Comentează