adriana-betisor-arestata-cna-copy

Centrul Național Alcorupției reacționează vehement în scandalul de la Step Soci, raionul Shorhei, când o femeie a îndrăznit să-l certe pe politicianul Marian Pulu, zis și dva metra bulbuka. Procuororii de la CNA susțin că femeia merită închisă pentru că l-a deranjat și l-a stresat pe candidatul Marian Pulu. Acesta s-a speriat atât de tare, că nu a mai putut scoate nicun bulbuc timp de o zi.

”Sărmanul domnul Marian Pulu nu este obișnuit cu critica în Parlament. Acolo este armonie, interese comune, o plăcere să lucrezi. Domnul Plahotniuc are grijă de armonie, iar oricine strică atmosfera fructuoasă ajunge la noi la CNA. Așa că moldovenii nu trebuie să-l streseze pe domnul Pulu. Femeia de la Step Soci și-a permis să spună prea mult adevăr. Dacă nu luăm măsuri azi, mâine ne-am putea trezi că la întâlnirile erectorale ale domnului Pulu unii ar striga, nu Plaha”, a declarat extrem de supărată, procuoroarea Adriana BețiShor.

Ca să o pedepsească, Moldtelecom i-a tăiat telefonul, Union Fenosa curentul, iar Poșta Moldovei refuză să-i mai aducă pensia. Între timp, câțiva bloggeri au promis că vor realiza o anchetă prin care vor cerceta atent viața femeii. Aceștia vor să afle toate păcatele făcute de aceasta: de la de câte ori a fost amendată de poliție, până la ce note a avut în școală. Și ministrul Sănătății, Ruxanda Bolvan, a cerut spitalului de la Costiujeni să intervină de fiecare dată când va fi criticat Marian Pulu. Medicii îi vor interna pe toți cei care vor încerca să spună adevărul.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Adriana-Betisor-arestata-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Adriana-Betisor-arestata-CNA-copy-300x300.jpgadminSocial
Centrul Național Alcorupției reacționează vehement în scandalul de la Step Soci, raionul Shorhei, când o femeie a îndrăznit să-l certe pe politicianul Marian Pulu, zis și dva metra bulbuka. Procuororii de la CNA susțin că femeia merită închisă pentru că l-a deranjat și l-a stresat pe candidatul Marian Pulu. Acesta...

Comentează