Guvernul a stabilit printr-o Hotărâre Urgentă acordarea titlului de țăran al anului în Moldova lui Costea Țuțu. Marele caratist baxeor va primi o medalie în acest sens. Totul se datorează faptului că Țuțu a demonstrat că este cu adevărat un țăran printre harbuji și în cizme albe.

”Noi ne-am consfătuit mult timp cu miniștrii și nu știam pe cine să numim țăran al anului. Desigur, prima opțiune a fost domnul oligarh Vlad Plahotniuc, că are matațiclă. Dar apoi ne-am amintit că Țuțu are Mărs cu geamuri fumurii. Cum domnul Vlad nu s-a supărat, i-am dat lui Costiclă premiul”, a declarat Pavel Filipok, ultimul ministru al Moldovei.

Țuțu s-a arătat onorat de premiu, dar pentru că nu știa ce să facă, s-a dus mai întâi la trenirovkă, apoi la abed. Urmează însă zile grele pentru fostul deputat. Acesta va concura pentru premiul intelectualul anului în Moldova. Are șanse să-l câștige dacă va demonstra că a absolvit clasa 1 și știe să facă bețișoare și cerculețe.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Tutu-Constantin-Harbuz-Pepeni-Mercedes.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Tutu-Constantin-Harbuz-Pepeni-Mercedes-300x300.jpgadminPolitic
Guvernul a stabilit printr-o Hotărâre Urgentă acordarea titlului de țăran al anului în Moldova lui Costea Țuțu. Marele caratist baxeor va primi o medalie în acest sens. Totul se datorează faptului că Țuțu a demonstrat că este cu adevărat un țăran printre harbuji și în cizme albe. ”Noi ne-am consfătuit...

Comentează