Moldovenii pot sărbători o zi importantă pentru ei. Prezikul lor a doborât astăzi propriul record de greutate și a ajuns la 100 de kilograme. Momentul este important pentru că demonstrează că lui Dodon îi priește foarte mult funcția de prezik.

”Le mulțumesc mult moldovenilor care muncesc a Etalea, la Espanea, la Franțea și la Rassia că mă țin în spate, că mă hrănesc și o duc așa de bine. Părinții mei nu mă mai puteau ține, că sunt pensionari și nu mai aveau bani de pensie. Când am venit la președinție aveam 90 de kilograme. Astăzi am ajuns la 100 și sunt fericit. Mănânc bine, dorm bine, alerg doar în reportaje ca să nu slăbesc. Am o viață perfectă datorită moldovenilor”, a declarat Igor Dodon, prezikul Moldovei.

Ziua în care Dodon a ajuns la 100 de kile va fi sărbătorită în curând în PMAN. Grișa Leps, Viagra și multe alte tabletce muzicale din Rusia vor cânta pentru a le mulțumi moldovenilor pentru efortul de a-l îngrășa pe Dodon. Prezikul susține că până la sfârșitul mandatului său de prezik vrea să atingă greutatea de 150 de kilograme. Așa va fi cel mai gras prezik din lume după dictatorul din Coreea de Nord.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-Gras-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-Gras-copy-300x300.jpgadminPolitic
Moldovenii pot sărbători o zi importantă pentru ei. Prezikul lor a doborât astăzi propriul record de greutate și a ajuns la 100 de kilograme. Momentul este important pentru că demonstrează că lui Dodon îi priește foarte mult funcția de prezik. ”Le mulțumesc mult moldovenilor care muncesc a Etalea, la Espanea,...

Comentează