Ca să se înțeleagă din capul locului. Igor Gandonovici Do-Deorgonîi nu este preșervativul Republicii Moldova. El nu merită nici cât îi negru sub unghie să conducă așchia asta de țară. Do-Deorganâi Igori este președintele transnistrenilor, al sirieilor, nicidecum al moldovenilor. Nihuia nu l-am votat noi. El și-o adus pizdabratia de la Tiraspol? Atunci s-o huierească la frații lui din Transnistria și să ne lase pe noi în pace.

Ce blestem mare pentru moldoveni! Dacă până acum aveam un președinte Rață mută, care scotea niște perle pe gură, de te tăvăleai de râs o săptămână, acum au un preșervativ Porc Do-Deorgonîi, care scoate niște perle, de o să plângem cu anii.

Dar să trecem la pregătiri. Pentru că vine un nou locatar la președinție, angajații din sediu au început să se pregătească pentru venirea lui Do-Deorganâi. Pentru început i-au pus niște paie pe jos, i-au pregătit niște uruială și niște păpușoi. Gojineața este pregătită, sperăm ca Porcul Do-Deorganîi să răstoarne doar covata. La cât de porc este, ar putea răsturna toată țara. Să fim gata, că vin vremuri grele, porcești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-porc-receptie-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-porc-receptie-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Ca să se înțeleagă din capul locului. Igor Gandonovici Do-Deorgonîi nu este preșervativul Republicii Moldova. El nu merită nici cât îi negru sub unghie să conducă așchia asta de țară. Do-Deorganâi Igori este președintele transnistrenilor, al sirieilor, nicidecum al moldovenilor. Nihuia nu l-am votat noi. El și-o adus pizdabratia de...

Comentează