Constantin Tutu scolar copy

Eveniment mare în Partidul Democrat. Membri de vază ai partidului au venit astăzi la Parlament să-l felicite pe Constantin Țuțu care s-a lăudat că va putea absolvi clasa a 2-a. Deputatul este elev în clasele primare la Costiujeni și va reuși după 10 ani de chin performanța de a trece în clasa a 3-a.

”Am învățat jumătate de alfabet. Mai încurc litera S cu O, dar în rest le știu foarte bine. Încă mi-e greu la scris, am trecut de la bețișoare la cârligele și nu m-am obișnuit. Este prea multă informație pentru creierașul meu. Din fericire mă ajută domnul Plaha. Încă nu înțeleg nimic ce vorbesc toți oamenii aceștia mari în Parlament, dar sper să învăț și asta în clasele mai mari”, a declarat plin de entuziasm Constantin Țuțu.

Maia Sandu susține însă că Constantin Țuțu nu poate fi trecut clasa pentru că a copiat la examen. Acesta a scris mai multe cârligele și bastonașe uitându-se pe o copiuță. Dacă va trece clasa a 3-a, Vlad Plahotniuc promite să-l numească președinte pe Țuțu.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Constantin-Tutu-scolar-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Constantin-Tutu-scolar-copy-300x300.jpgadminPolitic
Eveniment mare în Partidul Democrat. Membri de vază ai partidului au venit astăzi la Parlament să-l felicite pe Constantin Țuțu care s-a lăudat că va putea absolvi clasa a 2-a. Deputatul este elev în clasele primare la Costiujeni și va reuși după 10 ani de chin performanța de a trece...

Comentează