alina zotea teren

FMF vrea să întrerupă chinul femeilor din timpul Campionatului European de Fotbal și a decis să le ajute în această perioadă tristă pentru ele. Dar cel mai important, FMF vrea să scape femeile de bătăile dese pe care le primesc absolut degeaba în timpul meciurilor de fotbal. Iată câteva sfaturi utile din Ghidul pentru femei:

Ai grijă, nu trece prin dreptul televizorului în timpul meciurilor de fotbal. Nici nu știi ce șut puternic are bărbatul tău.

Fă loc în frigider pentru bere. Aceasta trebuie să fie rece. Scoate de acolo toată mâncarea, tot borșul dacă nu vrei să fie aruncate de la balcon.

Discuțiile despre vacanța la mare, rochia nouă, copii, soacră și alte lucruri trebuie să înceteze în timpul meciului, altfel vei afla pe propria piele dacă soțul tău se pricepe la box.

Nu există telenovele pe timpul campionatului de fotbal. Nu există Dom2 și nici alte emisiuni. Doar fotbal, fotbal și iar fotbal.

Pe timpul campionatului, dar mai ales în timpul meciurilor de fotbal sunt interzise categoric următoarele întrebări: ”de ce aleargă îmbrăcați în chiloți?”; ”ce este ofsaid și de ce au oprit meciul?”; ”să le dea la fiecare câte o minge, de ce aleargă toți după una singură?”; ”de ce nu există cartonaș mov?”; ”care dintre ei este Ronaldo?”; ”dar Messi de ce nu joacă?”; ”știi ce a mai făcut azi Xenia Deli?”

Află cu ce echipă ține bărbatul tău. Îți dăm un pont, nu este vorba de echipa Moldovei. Fii atentă dacă pierde echipa respectivă, mai bine o vază spartă decât un ochi vânăt.

Ai grijă, dacă bărbatul tău și-a chemat prietenii, regulile de mai sus se aplică și de ei asupra ta. De fapt, dacă și-a adus prietenii, mai bine pleacă de bună voie de acasă pentru o lună.

Citește câteva cărți de psihologie manipulativă. Poate îl convingi să meargă să vadă fotbalul la prieteni, la un restaurant. Nu sta pe gânduri. Crede-ne, soțiile prietenilor lui stau demult cu burta pe carte.

Ai grijă, nu-ți invita pe perioada campionatului Euro 2016 mama sau prietenele la tine acasă, toate regulile de mai sus se pot aplica inclusiv asupra lor.

Cel mai important lucru. Nu uita. Campionatul de fotbal este o dată la 4 ani. Poți răbda și tu o lună, apoi ai patru ani la dispoziție să te răzbuni!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/alina-zotea-teren.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/alina-zotea-teren-300x300.jpgadminInternațional
FMF vrea să întrerupă chinul femeilor din timpul Campionatului European de Fotbal și a decis să le ajute în această perioadă tristă pentru ele. Dar cel mai important, FMF vrea să scape femeile de bătăile dese pe care le primesc absolut degeaba în timpul meciurilor de fotbal. Iată câteva sfaturi...

Comentează