FBI, poliția americană cunoscută în Moldova ca FăBăĂr, a dat publicității date noi despre moldoveanul care și-a înscenat moartea pentru a păcăli sistemul de asigurare din SUA(țara numită în Moldova SăȘăA). Potrivit directorului general al FăBăĂr, Dick Suckmydick, moldoveanul se numește Valoghea, iar numele de familie este mult prea cunoscut ca să-l spună.

”Când l-am văzut coborând din Avionul său de aur, am akhooyt. Am încercat să-l tragem de limbă de unde are atâția bani și mare ne-a fost mirarea să aflăm că este din Moldova, cea mai săracă țară din Europa. La cum era îmbrăcat, credeam că este un comerciant de heroină din Columbia, care își spală banii din vânzarea ilegală a drogurilor. Nu! El ne-a spus că este un cunoscut oligarh din Chișinău”, a declarat directorul general al FăBăĂr, Dick Suckmydick, care a precizat că la un moment dat moldoveanul a vrut să le fure chiar și polițiștilor americani portofelele.

Din primele informații, oligarhul a venit cu o șestiorcă a sa, un caratist boxer care a încercat să-i însceneze moartea în SăȘăA. După asta, a furat un miliard din Moldova. SăȘăA a trimis chiar și un agent sub acoperire la Chișinău, sub formă de ambasador, iar oligarhul va fi arestat în foarte scurt timp sub acuzație de minciună în proporții uriașe și capturare de stat în stare de fiasco.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-ochii-acoperiti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-ochii-acoperiti-copy-300x300.jpgadminInternațional
FBI, poliția americană cunoscută în Moldova ca FăBăĂr, a dat publicității date noi despre moldoveanul care și-a înscenat moartea pentru a păcăli sistemul de asigurare din SUA(țara numită în Moldova SăȘăA). Potrivit directorului general al FăBăĂr, Dick Suckmydick, moldoveanul se numește Valoghea, iar numele de familie este mult prea...

Comentează