Femeile nu vor mai avea voie să apară îmbrăcate prea sexy pe stradă în Republica Moldova. Mitropolia Moldovei acuză doamnele și domnișoarele că umblă prea dezgolite și, din cauza asta, au loc prea multe violuri. Ca să stârpească fenomenul, managerul Mistropoliei Moldovei, ÎPS Vladimir lucrează la o nouă lege privind vestimentația moldovencelor.

“Actul normativ prevede că femeile și fetele mari din Republica Moldova să fie mai reținute în a se dezgoli de straie. Este imposibil să mergi pe strada fără să fii ispitit de vreun fund gol sau de sânii fetelor, care stau mai mult pe afară. Mai toate umblă fără sutien, cu sfârcurile la vedere. Tocurile de 15 centimetri”, este nemulțumit ÎPS Vladimir, managerul Mitropoliei Moldoveni. Acesta este convins că un cod vestimentar introdus prin lege va reduce considerabil numărul violurilor din țara noastră, care în ultima vreme crește de la o zi la alta, mai ales în perioada verii.

“Bărbații din moldova și așa umblă în călduri, că la majoritatea femeile sunt peste hotare, da domnișoarele noastre încă îi mai zădără cu fustele lor, care-s dea asupra bușilor… Nu se mai poate”, a anunțat managerul Mitropoliei.

Legea ar intra în vigoare de la 1 iunie. Potrivit actului normativ, femeile și fetele care vor ieși din casă în fuste mai scurte de genunchi sau vor îmbrăca bluze transparente, fără sutien vor fi reținute de poliție și vor plăti o amendă de 1000 de lei. Banii vor fi donați bisericii pentru că este inițiatorul legii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Mitropolit-fete-dezbracate-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Mitropolit-fete-dezbracate-copy-150x150.jpgadminSocial
Femeile nu vor mai avea voie să apară îmbrăcate prea sexy pe stradă în Republica Moldova. Mitropolia Moldovei acuză doamnele și domnișoarele că umblă prea dezgolite și, din cauza asta, au loc prea multe violuri. Ca să stârpească fenomenul, managerul Mistropoliei Moldovei, ÎPS Vladimir lucrează la o nouă lege privind vestimentația...

Comentează