Deși sunt considerați cei mai răi suporteri de fotbal din Republica Moldova, fanii echipei Zimbru, au avut parte de tratament inunam la ultimul meci dintre Zimbru și Dacia. Chiar în momentul în care un cățeluș s-a năpustit lătrând asupra lor, fanaticii s-au întors cu spatele să fugă. Din păcate, unii au fost prinși și abuzați în cel mai pervers mod.

”Mi-e și rușine să vă povestesc ce mi-au făcut. M-au trântit la pământ, mi-au rupt pantalonii, chiloții, iar mai departe a fost ca în filmele cu scene sexuale. Nu am mai simțit așa ceva niciodată până acum. Nu înțeleg de ce au făcut polițiștii una ca asta? Acum nu se mai teme niciun copil de mine, toți râd, spun că sunt gay”, spune Chiril Petuh, fan al Zimbrului.

Poliția neagă acuzațiile și susține că este imposibil să se fi produs o asemenea batjocorire a fanilor Zimbru. ”Vă rog să ne credeți, noi am fost foarte puțini pe stadion. Nu am alergat după fani. Asta ne mai trebuie. Am văzut totuși că după fanii echipei Zimbru alergau fanii echipei Dacia. Dar am crezut că s-au împăcat, că i-am văzut îmbrățișându-se prin tufari”, spune șeful Poliției Moravuri, Anton Proxenetovici.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Suporteri-abuzati-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Suporteri-abuzati-copy-150x150.jpgadminSocial
Deși sunt considerați cei mai răi suporteri de fotbal din Republica Moldova, fanii echipei Zimbru, au avut parte de tratament inunam la ultimul meci dintre Zimbru și Dacia. Chiar în momentul în care un cățeluș s-a năpustit lătrând asupra lor, fanaticii s-au întors cu spatele să fugă. Din păcate, unii...

Comentează