Ilan Shor Jasmin pe fund copy

Șorheienii demonstrează încă o dată cât de mult țin la primarul rol foarte bogat. Potrivit ziarului local Șorheianul, un locuitor al orașului și-a tatuat pe fund chipul familiei care conduce primăria. Ioan Poalălungă și l-a desenat pe Ilan Shor pe o bucă, iar pe Jasmin pe cealaltă bucă. În comunitatea locală gestul este considerat unul de respect gigantic.

”În Șorhei este foarte important să știi să-i pupi în fund pe cei care ajung la putere. Noi facem asta în fiecare zi. Și cum curul este locul cel mai important pentru noi, am decis să mi-l tatuez cu cele mai mari personalități istorice din Șorhei: Ilan și Jasmin. Ilan este mai aproape de inimă, așa că stă pe buca stângă, Jasmin este pe buca dreaptă, pentru că ea știe să ne arate calea cea dreaptă”, a declarat Ioan Poalălungă, șorheianul care de mândrie merge acum prin oraș doar cu tatuajul la vedere.

Potrivit ziarului local, ”Șorheianul”, bărbatul are și anumite expresii pe care le folosește mai nou. În loc să le spună celor pe care îi urăște ”mă pupi în cur”, le zice acum ”mă pupi în mijlocul familiei Shor”. De asemenea, când vrea să spună că este indiferent nu zice ”mă doare-n cur”, spune ”mă doare în Ilan și Jasmin”. De când îi are pe cei doi milionari pe bucile sale, bărbatul susține că și-a cumpărat și hârtie igienică: ”era urât să folosesc doar ciocălăul. Se supărau doamna Ilan și Jasmin!”

Fan fidel! Un orheian și-a tatuat chipurile familiei Shor pe fund. Ilan Shor pe o bucă și Jasmin pe cealaltăhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Ilan-Shor-Jasmin-pe-fund-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Ilan-Shor-Jasmin-pe-fund-copy-300x300.jpgadminMondenfund,Ilan Shor,Jasmin,Șorhei,tatuaj
Șorheienii demonstrează încă o dată cât de mult țin la primarul rol foarte bogat. Potrivit ziarului local Șorheianul, un locuitor al orașului și-a tatuat pe fund chipul familiei care conduce primăria. Ioan Poalălungă și l-a desenat pe Ilan Shor pe o bucă, iar pe Jasmin pe cealaltă bucă. În...

Comentează