Celebra rețea de socializare nu va putea fi accesată de pe teritoriul Republicii Moldova. Decizia controversată aparține lui Vlad Plahotniuc, care susține că este este supărat că nimeni nu-l iubește pe facebook în afară de trolii săi.

”Sincer, m-am săturat să fiu în jurat în comentarii pe facebook. Zaibali uje. Cât se poate? Nu primesc și eu niște comentarii mai acătării decât de la trolii meu. M-am uitat de curiozitate pe paginile de facebook ale opoziție. Ni hera sibe, acolo lumea comentează, shăruiește. Pe când eu stau ca un dalbaiob și trebuie să suport toate înjurăturile. Gata, pațani, de mâine Pavel Filifcik va interzice Facebook în Moldova”, a declarat cunoscutul miliardar.

Ministrul fără diplomă de școală, Gaburcik, a prezentat și un studiu care arată că moldovenii stau la serviciu în medie 30 la sută din timp pe Facebook. În loc să muncească dau like-uri, fac share-uri, comentează și își fac selfie-uri.

Măsura a fost susținută de alți miniștri, dar mai ales deputați. Ministra Sănătății susține că Facebook dăunează grav Guvernului pentru că toată lumea îl critică.

Supărat pe decizie, Mark Zuckerberg a anunțat greva foamei în Parlament și a chemat oamenii să se opună deciziei. Sute de mii de moldoveni au anunțat că vor ieși în PMAN la un protest pentru a apăra Facebook.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Mark-Zuckerberg-Parlament-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Mark-Zuckerberg-Parlament-copy-300x300.jpgadminPolitic
Celebra rețea de socializare nu va putea fi accesată de pe teritoriul Republicii Moldova. Decizia controversată aparține lui Vlad Plahotniuc, care susține că este este supărat că nimeni nu-l iubește pe facebook în afară de trolii săi. ”Sincer, m-am săturat să fiu în jurat în comentarii pe facebook. Zaibali uje....

Comentează