Facebook Buletin copy

Schimbare uriașă pe Facebook. Compania care reprezintă rețeaua de socializare în Moldova, Fesebuci SRL, a anunțat că moldovenii își vor putea accesa conturile doar după ce vor prezenta buletinul. Mai exact, în momentul în care se vor loga, Facebook le va cere utilizatorilor să stea în fața camerei calculatorului cu buletinul în mână.

”Facem asta pentru că am primit plângeri de la utilizatori. S-au ciocnit de prea multe persoane care nu există. Conturi false, pe scurt, trolli. Vrem să eliminăm trollii din sistem. Doar așa vom reuși, pentru că nu mai știi dacă fata cu țâțe mari care îți cere prietenia există sau este un troll care se pricălește”, a explicat Vasile Tupoiu, directorul Fesebuci SRL, reprezentantul Facebook în Moldova.

Potrivit patronului Facebook, Mark Zuckerberg, în Moldova au fost înregistrate până acum 10 milioane de conturi, deși în țară sunt doar 3 milioane de oameni. Cu alte cuvinte, la fiecare cont real îi revin 69 de trolli. Ca să nu plece moldovenii de pe Facebook pe Odnoklassniki, Mark Zuckerberg a luat decizia să ceară buletinul la fiecare logare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Facebook-Buletin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Facebook-Buletin-copy-300x300.jpgadminSocial
Schimbare uriașă pe Facebook. Compania care reprezintă rețeaua de socializare în Moldova, Fesebuci SRL, a anunțat că moldovenii își vor putea accesa conturile doar după ce vor prezenta buletinul. Mai exact, în momentul în care se vor loga, Facebook le va cere utilizatorilor să stea în fața camerei calculatorului...

Comentează