Zi importantă pentru toți amatorii de Facebook. Renumita rețea de socializare își deschide o filială la Chișinău. Toți cei care stau acum degeaba pe Facebook sunt invitați să depună CV-urile și să se angajeze la renumita companie americană. Astfel, vor primi bani pentru fiecare like dat. Facebook a venit în țara noastră la invitația Maiei Sandu.

”L-am cunoscut pe Mark Zuckerberg când a venit la Banca Mondială să ceară un credit. I-am dat banii și am rămas prieteni. M-a invitat chiar la nunta lui, am fost domnișoară de oroare. Mark a acceptat să vină la Moldova și să deschidă o filială. Mai ales că moldovenii oricum stau deja prea mult pe facebook”, a declarat Maia Sandu.

Mark Zuckerberg a anunțat pe pagina sa de Facebook că vine în Moldova și vrea să scoată complet odnoklassniki de pe piață. ”Oamenii care stau pe odnoklassniki sunt cam proști, vreau să-i fac mai deștepți cu ajutorul facebook-ului meu. Aici lumea pune muzică, scrie corect, discută lucruri importante, pe odnoklassniki numai beții și cumătrii”, a declarat Mark Zuckerberg despre intenția de a veni în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Facebook-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Facebook-Moldova-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Zi importantă pentru toți amatorii de Facebook. Renumita rețea de socializare își deschide o filială la Chișinău. Toți cei care stau acum degeaba pe Facebook sunt invitați să depună CV-urile și să se angajeze la renumita companie americană. Astfel, vor primi bani pentru fiecare like dat. Facebook a venit...

Comentează