Drive Coada copy

Jale male în rândul tinerelor din Chișinău. Fetele nu vor mai putea să dea check in de pe telefoanele mobile din toaletele cluburilor. Motivul, Facebook a anunțat că serverele se încing prea tare și se strică. Asta după ce fetele dau prea multe check in-uri în fiecare seară din clubul Drive, dar și alte cluburi la modă.

”În fiecare lună investesc câte 100 de mii de dolari în serverele moldovenești și în fiecare lună se ard. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Am urmărit să vedem de unde vine problema și am descoperit o grămadă de check in-uri care se dau seara, din cluburi, în special din Drive. Pentru că sunt cu sutele de mii, în același moment, serverul dă ortul popii. Nu există server care să reziste numărului uriaș de check in-uri din Moldova. Cel mai bine le interzicem și gata”, a declarat reprezentantul oficial al Facebook în Moldova, Dick Ass.

Neputându-se lăuda pe facebook unde se află, tinerele au decis deja că se vor muta pe odnoklassniki și vor face de acolo check in. Unele susțin însă că vor rămâne pe facebook, dar în loc de check in vor scrie un post în care vor explica unde se află.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Drive-Coada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Drive-Coada-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Jale male în rândul tinerelor din Chișinău. Fetele nu vor mai putea să dea check in de pe telefoanele mobile din toaletele cluburilor. Motivul, Facebook a anunțat că serverele se încing prea tare și se strică. Asta după ce fetele dau prea multe check in-uri în fiecare seară din...

Comentează