Emoticoane plahaha copy

După ce a înnebunit lumea cu emoticoane speciale, Facebook s-a gândit și la cei mai activi utilizatori de facebook din lume – moldovenii. Mark Zuckerberg a anunțat de la Washington că pentru Republica Moldova au fost gândite câteva emoticoane speciale, pe care doar moldovenii le vor putea folosi, pentru că doar moldovenii le vor înțelege. Iată câteva dintre ele.

plahahaha – este emoticonul cu fața patronului Republicii Moldova. Poate fi folosit atunci când, de exemplu, toată lumea te urăște, dar tu le râzi ca dementul în față.

piu-piu – este un emoticon special cu fața unui politician numit Liuda. Se folosește când vrei să-ți exprimi schizofrenia sau multiplele personalități.

mâna Moscovei – poate fi folosit în loc de like atunci când vrei să duci discuția în altă parte. De exemplu, cineva pune o poză cu o groapă de pe bulevardul Ștefan cel Mare sau poza unei butci din Chișinău. Este momentul potrivit să dai click pe emoticonul mâna Moscovei.

genunchi julit – un emoticon folositor tinerelor care se cațără tot mai sus pe birouri. Îl folosești în situații de maximă tensiune, când este nevoie de tine. În loc să le arăți degetul din mijloc, click pe emoticonul genunchi julit.

dandon – un emoticon foarte special. Este reprezentat de un prezervativ. Poate fi folosit exclusiv pentru postările lui Igari Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Emoticoane-plahaha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Emoticoane-plahaha-copy-300x300.jpgadminInternațional
După ce a înnebunit lumea cu emoticoane speciale, Facebook s-a gândit și la cei mai activi utilizatori de facebook din lume - moldovenii. Mark Zuckerberg a anunțat de la Washington că pentru Republica Moldova au fost gândite câteva emoticoane speciale, pe care doar moldovenii le vor putea folosi, pentru...

Comentează