Facebook dusmanie copy

În sfârșit se gândește și Facebook la nevoile moldovenilor. Nemulțumit de faptul că noi nu suntem prea atrași de rețeaua sa de socializare, Mark Zuckerberg a anunțat în conferința din această dimineață că va lansa o funcție specială doar pentru noi. Pe lângă cererea de prietenie, pe facebookul moldovenesc va exista și cererea de dușmănie.

”Din studiile noastre, am stabilit că moldovenii se împrietenesc cu alți moldoveni doar să arate ce BMW-uri au, cu ce fete se duc la discotecă în sat, de câte ori s-au fotografiat în oglinzile de la Drive, Cocos. Din invidie, moldovenii se raportează unii pe alții de ne-au blocat serverele. Ne-am săturat de ei, așa că le vom da posibilitatea să se dușmănească în voie”, a declarat Mark Zuckerberg.

Pe lângă butonul de cerere în dușmănie, moldovenii vor avea și funcția de blestem. Binecunoscutul like dispare. În locul său va apărea semnul din trei degete, adică dula, sau ”fac iu”. Doritorii pot schimba butonul de share cu butonul de ”să ți se strice BMW-ul” sau cu ”vaca asta proastă e urâtă ca o purcică”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Facebook-dusmanie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Facebook-dusmanie-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit se gândește și Facebook la nevoile moldovenilor. Nemulțumit de faptul că noi nu suntem prea atrași de rețeaua sa de socializare, Mark Zuckerberg a anunțat în conferința din această dimineață că va lansa o funcție specială doar pentru noi. Pe lângă cererea de prietenie, pe facebookul moldovenesc...

Comentează