Publika WC nu se dezminte și publică prima poză de la prima întâlnire dintre Maia și Vlad Plahotniuc. Canalizarea de televiziune susține chiar că Maia a anunțat că se leapădă de partidul său PAS. PAS în abreviatură înseamnă Pensionari Activi Sociali.

”Maia aderă la PD, ea s-a săturat să fie singură în formațiunea sa politică numită Pensionari Activi Sociali. Desigur, că și culorile partidului sunt galbene, dar fără nicio legătură cu Maia Sandu. Noi am dorit să avem propria noastră Maia. Ca să ne fălim și noi în lume cu o Maie”, a declarat purtătorul de vorbe al PD, Leonea Iaibu.

Desigur, nu este vorba de Maia Sandu, ci de celebra Maia Laguta care s-a întâlnit cu Vlad Plahotniuc. Dar Publika WC a uitat să precizeze acest aspect puțin important.

În același timp, PD a anunțat un concurs: caută un moldovean cu numele Andrei Năstase pentru a avea și ei propriul Andrei Năstase în partid, doar se apropie alegerile!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Vlad-Plahontiun-Marina-Radvan-Costea-Tutu-Maia-Laguta-Alina-Zotea-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Vlad-Plahontiun-Marina-Radvan-Costea-Tutu-Maia-Laguta-Alina-Zotea-copy-300x300.jpgadminPolitic
Publika WC nu se dezminte și publică prima poză de la prima întâlnire dintre Maia și Vlad Plahotniuc. Canalizarea de televiziune susține chiar că Maia a anunțat că se leapădă de partidul său PAS. PAS în abreviatură înseamnă Pensionari Activi Sociali. ”Maia aderă la PD, ea s-a săturat să fie...

Comentează