Au apărut informații noi despre trecutul celui mai important om din Republica Moldova. Guvernatorul Băncii Naționale spune că a absolvit facultatea de Economie la Universitatea Agrară din Moldova. A absolvit este mult spus, recunoaște chiar Dorin Drăguțan, care anunță că studiile erau la fără frecvență.

”Am avut o studenție foarte interesantă. Știți cum e la Universitatea Agrară, profesorii bătrâni, dormeau la ore, noi jucam bilot în ultimele bănci. O dată în viață suntem tineri și trebuie să știi să te distrezi. Din fericire, nu am avut probleme în sesiune: tarifele pe vremea mea erau destul de mici. 50 de lei pentru un seminar. 200 pentru un examen de sesiune. Cele mai scumpe erau examenele de stat – 1000 de lei. Nu se dădea euro ca acum”, spune Dorin Drăguțan pe pagina sa de facebook.

Într-un moment de sinceritate adresat prietenilor de pe facebook, Dorin Drăguțan se plânge că viața de Guvernator nu este așa de ușoară precum pare. ”Toți mă întreabă de ce crește euro? Cum să le spun că habar nu am? Sincer. Ce poate să învețe un student de la boșorogii de la Agrară? Sper și eu că la un moment dat se va opri din crescut. Și mie mi-e greu. Ieri am schimbat 50 de mii de lei la Piața Centrală, trebuia să merg la o nuntă și nu aveam ce pune pe masă. M-au jecmănit și pe mine de mi s-a făcut verde prin fața ochilor”, a scris Dorin Drăguțan. Pentru a mări poza, click pe ea!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Dorin-Dragutan-Photoshop-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Dorin-Dragutan-Photoshop-copy-150x150.jpgadminSocial
Au apărut informații noi despre trecutul celui mai important om din Republica Moldova. Guvernatorul Băncii Naționale spune că a absolvit facultatea de Economie la Universitatea Agrară din Moldova. A absolvit este mult spus, recunoaște chiar Dorin Drăguțan, care anunță că studiile erau la fără frecvență. ”Am avut o studenție foarte interesantă. Știți cum...

Comentează