Cauzele accidentului aviatic de ieri de pe Aeroportul Internațional ”Ilan Shor” au fost rapid identificate. Pilotul a explicat motivul pentru care a ieșit de pe pistă. Acesta se plânge că angajații Aeroportului Internațional ”Ilan Shor” îi vorbeau moldovenește, iar el nu a înțeles comenzile. Așa că, în loc să meargă înainte, a luat de volan în dreapta.

Pe de altă parte, angajatul Aeroortului Internațional ”Ilan Shor”, Leonea Iaibu, susține că i-a dat comenzile corect, în limba de stat, adică moldovenește.

”Pizdeț și huinea. Nu panimesc și hernea nu s-o vrubit. Zașibisi i-am abisnit. Iaca cum i-am bazarit: Blea, pațanu, când ti prizimlești, huiernești o pitdiseati de kilometri v ceas. Șî când te zakruglești pe palasa, zapizdești tormozul. Ni huia să nu iei în dreapta de ruchnikul tău, că acolo este multă travkă șî o să buxui. Cam asta i-am abisnit. Nu mă vrubesc și-i aișea neclar”, se întreabă Leonea Iaibu, cumătru cu directorul aeroportului.

Pilotul, pe de altă parte, susține că din toate comenzile angajatului Aeroportului Internațional ”Ilan Shor” a înțeles cuvântul dreapta, așa că pur și simplu a luat dreapta, iar avionul a ieșit de pe pistă.

adminSocial
Cauzele accidentului aviatic de ieri de pe Aeroportul Internațional ”Ilan Shor” au fost rapid identificate. Pilotul a explicat motivul pentru care a ieșit de pe pistă. Acesta se plânge că angajații Aeroportului Internațional ”Ilan Shor” îi vorbeau moldovenește, iar el nu a înțeles comenzile. Așa că, în loc să...

Comentează