Putin si Monica Babuc copy

O tânără de la Chișinău a dat lovitura vieții la Moscova, după ce a devenit oficial amanta lui Putin. Norocul a dat peste tânără într-o zi când era la cumpărături în Univermag, în centrul Moscovei, iar Putin a văzut-o și a plăcut-o.

”Nu mă așteptam să mă aleagă pe mine. Acolo erau foarte multe fete care îi făceau cu ochiul. Am fost cu adevărat norocoasă. L-am apucat pe Dumnezeu sau pe Putin, că este același lucru, de un picior. Acum nu voi mai munci niciodată în viața mea. M-am despărțit imediat de soțul meu, care ștucaturește apartamente în Moscova. Și dacă mă mai deranjează îi spun lui Putinel, așa îi zic eu, Putinel, să îl exporteze înapoi în Moldova”, a declarat tânăra din Republica Moldova.

Experții în geopolitică care se întrebau nedumeriți de ce până acum Moldova nu a fost atacată de Rusia vin mai nou cu o explicație năucitoare: ”drumul spre inima unui țar duce prin dormitor. De asta nu a atacat Rusia Moldova până acum. Să-i mulțumim Monicăi.” Nicolae Timofti a propus deja decorarea fetei pentru merite civice, politice și geopolitice. Vlad Plahotniuc i-a cerut tinereri să-l roage pe Putin sau Putinel să ridice pentru firma sa embargoul de țigări și vin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Putin-si-Monica-Babuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Putin-si-Monica-Babuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
O tânără de la Chișinău a dat lovitura vieții la Moscova, după ce a devenit oficial amanta lui Putin. Norocul a dat peste tânără într-o zi când era la cumpărături în Univermag, în centrul Moscovei, iar Putin a văzut-o și a plăcut-o. ”Nu mă așteptam să mă aleagă pe mine....

Comentează