Renato Usatii Marina Radvan copy

Renato Usatîi nu se lasă. Acesta chiar vrea să o cucerească pe Maia Sandu. De data asta definitiv. Pentru că nu a primit niciun răspuns atunci când a cerut-o în căsătorie pe facebook, Renato vrea să se folosească de protestele din centrul Chișinăului. A cerut chiar sfatul lui Dorin Chirtoacă.

”Tot ce trebuie să facă este să se ducă la microfon și s-o cheme pe Maia pe scenă. A venit, te pui în genunchi și o întrebi ce te trănsește prin cap. În fața mulțimii evident că nu o să vrea să spună Nu. Eu sper să spună DA, ca în cazul meu. Iar sfatul meu cel mai important este să ai grijă cu pupatul. Când o pupi trebui să caști gura de să-ți trosnească fălcile și să o săruți de să se vadă de la Arca triumfalistă”, l-a sfătuit primarul Chișinăului pe primarul Bălțiului.

Speriată de intențiile de crai ale lui Renato Usatîi, Maia Sandu a anunțat că nu va mai participa la proteste. Aceasta a plecat de urgență în SUA și va aștepta acolo până când Renato se va însura.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Renato-Usatii-Marina-Radvan-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Renato-Usatii-Marina-Radvan-copy-300x300.jpgadminPolitic
Renato Usatîi nu se lasă. Acesta chiar vrea să o cucerească pe Maia Sandu. De data asta definitiv. Pentru că nu a primit niciun răspuns atunci când a cerut-o în căsătorie pe facebook, Renato vrea să se folosească de protestele din centrul Chișinăului. A cerut chiar sfatul lui Dorin...

Comentează