Redacția moldovesti.info a intrat în posesia unui curnal de chiștiri ultrasecret de la Publika WC. Pentru că suntem site de știri serioase nu, glumă, dar mai ales pentru că pamfletele noastre sunt mai reale ca chiștirile lor, am decis să vă punem la dispoziție curnalul Publika WC.

Chiștirile încep cu un căcat care se rotește, căcatul dispare și apar doi indivizi la o masă.

Bună ziua și bine v-am întâlnit la curnalul de la Publika WC. În studio suntem doi curnaliști. Eu, Aleoșa Limbu și…, primul prezervator face o pauză, își bagă capul mare între umeri și se uită cruciș spre al doilea prezervator. Are nasul coroiat ca la Baba Yaga, urechi clăpăuge și o voce respingătoare.

Și eu, Crin Tărăboi, reia propoziția al doilea prezervator, nu înainte de a urla atât de tare, că doi anal-iști de la masă leșină instantaneu.

Astăzi în curnalul nostru vă prezentăm următoarele chiștiri de căcat, spune primul prezervator și își trage aer în piept, dar începe să tușească puternic.

Ne scuzați, pute foarte tare a rahat la noi și aerul este irespirabil, își cere scuze prezervatorul Crin Tărăboi.

Da, dar să vă spunem care sunt principalele chiștiri, încearcă să vorbească printre tusea convulsivă prezervatorul Aleoșa Limbu. Președintele Platformei DA a fost filmat astăzi în exclusivitate cu pantalonii uzi la cur. Este vorba de chișăt, căcat sau transpirație? Vom discuta toate acestea în studioul nostru cu principalii anal-iști și vom afla.

Asta este singura noastră chiștire. Ăăăăăăăăăă, mai urlă o dată Crin Tărăboi, iar anal-iștii leșinați se trezesc brusc. Acum că suntem pregătiți să analizăm, domnilor anal-iști, v-am adus în fața voastră niște probe din pantalonii lui Andrei Năstase. Vă rog să gustați și să ne spuneți ce este? Vă rog, domnule Vichea Căcău.

Alternativskaya, am mâncat mult căcat la viața mea, dar așa căcat nu e căcat. Sigur că este pișat, dar pute a transpirație. Eu știu, alternativa, alternativa, alternativa, alternativa… Analistul Căcău face bale la gură și urlă un singur cuvânt.

Domnule Beleașî, dumneavoastră vă pricepeți la mâncat căcaturi. Spuneți-mi ce a făcut Andrei Năstase? Căcat, pișat sau transpirație, prezervatorul Limbu se întoarce disperat spre alt anal-ist.

Bum, urlă analistul.

Ce-ați zis?, întreabă prezervatorul Aleoșa Limbu.

Buuuuuuum, repetă analistul Beleașî și își scoate limba.

Da, nu prea ne dăm seama ce vreți să spuneți. Gata, trecem la al treilea anal-ist, domnul Căcană, ce ziceți?

Diaspora e de căcat, hahahahaha, ce glumă, hahahaha, râsul isteric al anal-istului Căcană îl face pe Crin Tărăboi să transpire ca un cal.

Nu, domnule Căcană. Ori ne spuneți, ori nu ne spuneți… În zadar se chinuie prezervatorul Tărăboi, anal-istul sare pe masă și începe să alunge muștele care s-au adunat în studioul Publika WC.

Până la urmă trebuie să ne lămurim singuri, nu-i așa?, întrebă retoric Aleoșa Limbu.

Desigur, spuse prezervatorul Tărăboi. Să știi că am găsit pe internet o analiză foarte sulfuroasă scrisă de un bleagher. De la putoarea din studio mă ustură ochii și nu văd bine ce scrie, gantălăbură punct pișu sau linjeaniuk punct kaka. Oricum, ideea este că acolo veți găsi multe căcaturi, inclusiv căcaturile pe care nouă ne este rușine să le difuzăm, chiar dacă suntem o toaletă.

Aceasta a fost misiunea noastră de astăzi: să aruncăm cu rahat. Vă dorim să aveți o seară. Pe mâine, turuie repede prezervatorul Aleoșa Limbu. Capul său este complet între umeri și abia vorbește. Își ține respirația, iar la gură are o batistă. În jurul lui este un roi uriaș de muște. Intră publicitatea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Televizor-Publika-TV-musca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Televizor-Publika-TV-musca-copy-300x300.jpgadminMonden
Redacția moldovesti.info a intrat în posesia unui curnal de chiștiri ultrasecret de la Publika WC. Pentru că suntem site de știri serioase nu, glumă, dar mai ales pentru că pamfletele noastre sunt mai reale ca chiștirile lor, am decis să vă punem la dispoziție curnalul Publika WC.Chiștirile încep cu...

Comentează