marina-radvan-ebusi-z-edu

Surse din cadrul Centrului Național Alcorupției susțin că distribuitorii de carne stricată nu erau chiar niște oameni fără suflet. Deși păcătuiseră grav ducând carne și pește stricat grădinițelor, afaceriștii făceau și o faptă bună: livrau produse alimentare pentru cantina Parlamentului.

”Desigur, tot ce se livra la Parlament era de cea mai proastă calitate. Carne stricată cu viermi. Pește împuțit de un an. De multe ori mâncarea era transportată în coșuri de gunoi și încărcată cu lopata. Angajații cantinei lucrau cu protivagazuri, pentru că mirosul emanat de mâncarea stricată era imposibil. Totul s-a făcut pentru a-i îmbolnăvi pe deputați. Toate aceste alimente stricate, practic în stadiul de putrefacție ajungeau în farfuriile deputaților”, a declarat procuoroarea Adriana BețiShor.

Din păcate, gestul generos al afaceriștilor nu a avut succes. Deputații au stomacul tare. Aceștia mănâncă atât de mult rahat, încât dacă le dai carne stricată, nu pățesc nimic. Li se pare o delicatesă. Potrivit aprecierilor procuororilor, deputații ar fi mâncat tone întregi de carne stricată de la afaceriștii reținuți de CNA. Evident, cel mai mult a mâncat o deputată care a anunțat: ”Ебусь за еду!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Marina-Radvan-Ebusi-z-edu.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Marina-Radvan-Ebusi-z-edu-300x300.jpgadminSocial
Surse din cadrul Centrului Național Alcorupției susțin că distribuitorii de carne stricată nu erau chiar niște oameni fără suflet. Deși păcătuiseră grav ducând carne și pește stricat grădinițelor, afaceriștii făceau și o faptă bună: livrau produse alimentare pentru cantina Parlamentului. ”Desigur, tot ce se livra la Parlament era de cea...

Comentează