vlad-plahotniuc-interviu-copy

Interviul de mai jos a fost realizat de către redactorii moldovesti.info cu Vlad Plahotniuc la hotelul Nobil. Acesta este singurul interviu adevărat realizat până acum cu Coordonatorul Executiv al Moldovei, restul fiind zakazuhă pe față.

– Mulțumim, domnule Plahotniuc. Mulțumim din partea redactorilor moldovesti.info, dar și din partea celor 8 mii de fani care ne citesc zi de zi. Cum de ați acceptat să ne acordați acest interviu?
– Pațani, nu vă ascund. Totul este un pamflet în Moldova. Totul este o minciună. Mai ales în presă. Chiar dacă voi faceți știri false, acestea sunt de multe ori mai adevărate decât știrile pe care le dau la Publika, Prime și alte canalizații de-ale mele. Așa că, de ce nu?

– Deci, recunoașteți că maniPulați opinia publică?
– O maniPulez? Ce întrebare este asta? Evident. O maniPulez cât aș zice Pulu.

– Apropo de Pulu și de alegeri. De ce nu ați candidat dumneavoastră, domnule Plaha?
– Băi, proștilor, voi chiar nu înțelegeți nimic? Eu am candidat, dar nu vă dați voi seama. O bucată mai mare sau mai mică din mine este în mai mulți candidați. Pulu, Gandon, Padleankă, Liuda, toți ăștia sunt padstavele mele. Blea, pațani, eu vă credeam deștepți.

– Am înțeles asta, domnule Plaha. Dar spuneți-ne, ce părere aveți de Maia Sandu și de Andrei Năstase?
– Caroce, treaba este simplă. Aiștea doi trebuie despărțiți. Eu, blea, m-am zaibit câți bani am cheltuit pe bleagherii iștea ca să bage ceartă între Maia și Năstase. Investițiile mele au dat roadă. Acum tătă lumea îl bambește pe Năstase că este misogin și tătă lumea o bambește pe Maia că a furat miliardul. Eu aheresc de figneaua asta. Am vlajît cruta banii. Le dau la hămesiții de bleagheri și de anal-iști câte 50 de bacși și ei huieresc niște articole că până și eu mă mir de cât de dalbaiobi sunt.

– Apropo de hămesiți. Pe ce loc în sondaje este un alt candidat de-al dumneavoastră, Hămăeș?
– Caroce, dalbanu ista mă freacă la cap să-l las și pe el să candideze. Du-te, băi, dacă vrei așa tare. Crede că o să dau bani să-i fac sondaje? Nihuia. Omul este și așa prea gras și mănâncă mult prea mult ca să mă mai cheltuiesc cu el. Ieri, de exemplu, a zakusit de 5 mii de lei. A mâncat o jumătate de kil de carne, a băut o căldare de jin și a zapizdit singur o cutie de înghețată.

– Nu putem să nu vă întrebăm, domnule Plaha, și nu vă supărați, dar unde-i miliardul? Cine l-a furat?
– Băi, pațani, îmi sunteți simpatici și cum nimeni nu crede ce scrie într-un pamflet, o să fiu sincer. Tăț o furat. Tăț ca unul. Și eu, desigur, cel mai mult. Numai că, spre deosebire de ei, eu nu o să intru în cătușe la Centrul Național Alcorupției. Am grăit deja cu Adriana BețiShor și știe ce să facă. Acum am început să adun miliardul încetul cu încetul. Când termin de adunat, mă pun să grabanesc încă unul. Ni hera nu întorc eu în seifurile băncilor. Știți vorba aceea, tăt ce-i furat, nu e de returnat!

– Da, domnule Plaha, dar oamenii sunt săraci…
– Uăi, termină cu bazarul ista. Ce săraci? Voi când ați fost ultima dată la o nuntă în Moldova? Eu aheresc, parcă Moldova asta este plină de oligarhi.

– Da, dar oamenii sunt nemulțumiți că se recuperează miliardul furat de dumneavoastră din buzunarele lor…
– Blea, și pațani tarmaznutâie. Cine este nemulțumit? Ați văzut vreun maldavan să protesteze? Nihuia. Atâta timp cât nu protestează, înseamnă că le convine. Moldovenii vor întoarce miliardul din buzunarul lor. Asta-i clar. Și aista îi doar începutul, vedem cât de repede îl returnează, că eu mai am niște cheltuieli de făcut. Să cumpăr două trei case pe Coasta de Azur, vreo două trei mașini lui feciorul meu… Dahuia zatrate am. Am de grabanit și de grabanit.

– Vă mulțumim pentru interviu. Va urma…
– Desigur că va urma. Dar voi nu uitați, nu publicați nihuia din ce v-am zis aici. Ați primit deja interviul bun de tipar. Iaca pe acela să-l publicați. Să continuăm maniPularea.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Vlad-Plahotniuc-interviu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Vlad-Plahotniuc-interviu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Interviul de mai jos a fost realizat de către redactorii moldovesti.info cu Vlad Plahotniuc la hotelul Nobil. Acesta este singurul interviu adevărat realizat până acum cu Coordonatorul Executiv al Moldovei, restul fiind zakazuhă pe față. - Mulțumim, domnule Plahotniuc. Mulțumim din partea redactorilor moldovesti.info, dar și din partea celor 8 mii de...

Comentează