Xenia Deli si sotul la dezbracatul miresei

Soțul miliardar al Xeniei ne-a făcut marea onoare de a cere cetățenie moldovenească. Abdul Hobâldâk a făcut o cerere în acest sens, iar președintele Nick’O’Laye Team Off Tea a acceptat. Astfel că Abdul Hobâldâk va depune jurământul odată cu președintele României, Traian Băsescu. Noul cetățean susține că își va schimba numele în Abudulai Hobâldâcovici.

”Am decis să-mi fac cetățenie moldovenească pentru că mi-am dat seama că la voi în țară pensionarii o duc mai bine totuși decât pensionarii arabi. La noi nu primesc nimic când ies la pensie. Doar două cămile și un pachet de țigări. Atât. Vreau să primesc pensie de la Moldova. Chiar dacă este cea mai mică din Europa, pe mine cu Xenica mă ajută”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Abudulai Hobâldâcovici.

În plus, Abudulai Hobâldâcovici a declarat că a cerut proezdnoi pentru pensionari ca să circule cu troll-eibusul. Dorin Chirtoacă promite că soțul pensionar al Xeniei va fi pensionar de onoare în Chișinău, așa că va primi fără rând ajutor de căldură, două tone de cărbune. Fabrica Franzeluța a anunțat că Abudulai Hobâldâcovici poate cumpăra pâine socială cu reducere de 69 la sută. Chiar și o bază de odihnă de la Vadul lui Vodă îi oferă o reducere de 69 la sută pentru a-și trata reumatismul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Xenia-Deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Xenia-Deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei-300x300.jpgadminMonden
Soțul miliardar al Xeniei ne-a făcut marea onoare de a cere cetățenie moldovenească. Abdul Hobâldâk a făcut o cerere în acest sens, iar președintele Nick'O'Laye Team Off Tea a acceptat. Astfel că Abdul Hobâldâk va depune jurământul odată cu președintele României, Traian Băsescu. Noul cetățean susține că își va...

Comentează